Uitvoerder/ Werkvoorbereider/ Calculator Bouw

Wie wil met onze opdrachtgever meegroeien naar een stabiel MKB bedrijf!!

Ben jij DE ervaren duizendpoot die wij zoeken en heb je zin om snel aan het werk te gaan. Dan hebben wij een plek voor jou binnen een vakkundige, multidisciplinair, gezellig team.

Als werkvoorbereider zorg je er voor dat aan alle voorwaarden is voldaan om met de werkzaamheden te kunnen starten. De exacte werkzaamheden hangen af van het project waarvoor je komt te werken en in welke discipline in de bouw, dat kan zijn in de utiliteit, renovatie etc.

Als werkvoorbereider heb je over het algemeen drie rollen: Calculeren, technische tekeningen maken en plannen. De rol van calculator en planner liggen dicht bij elkaar, het verschil is dat bij het calculeren de nadruk meer op de berekeningen liggen dan bij het plannen.

Taken van de calculator

De calculator maakt op basis van de technische tekeningen, bestekken en overige informatie (kost – en inkoopprijs) berekeningen van de benodigde uren en materialen zoals een begroting kan worden opgesteld. Verder maakt de calculator o.a. risicoanalyses, beoordeelt hij offertes, signaleert hij eventuele besparingsmogelijkheden of manieren om de kostprijs zo laag mogelijk te houden, tevens verzorg de calculator ook de nacalculatie

Taken van de uitvoerder

Als uitvoerder geef je, via voorlieden of rechtstreeks aan vaklieden, leiding aan de uitvoering van kleine (wegen)bouwprojecten of delen respectievelijk fases van grote projecten met minder dan 20 medewerkers. Je roept materialen af, koopt kleine hoeveelheden zelf in. Je verzorgt zelf planning- en kostenbewaking. Je woont bouwvergaderingen bij ter assistentie van de bouwplaats leiding. Je werft in overleg met de directie opdrachten voor onderhoud en kleine verbouwingen op de lokale markt.

Functie eisen

  • een minimaal MBO niveau 4 diploma richting bouwkunde of een afgerond hbo-diploma Bouwkunde
  • op z’n minst 4 jaar ervaring als werkvoorbereider bouw
  • uitgebreide bouwtechnische kennis 
  • verstand van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied
  • gevoel voor overzicht behouden, planmatig en gestructureerd werken
  • Kennis en ervaring met Word, Excel, AutoCad en Ravit

Wat bieden wij jou?

Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn erg belangrijk bij dit bouwbedrijf. Wij bieden dan ook een fulltime dienstverband met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook krijg je de kans om op verschillende manieren verder aan jouw kennis en ontwikkeling te werken in een dynamisch bedrijf. En vooral; wij bieden een baan waar je kunt werken vanuit jouw kracht!
Salarisrange conform CAO

Je werkomgeving is voornamelijk Noord Holland. Het hoofdkantoor is gevestigd in West Friesland.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan boffen wij heel erg en komen wij graag met jou in contact

Wij wachten op je !!!!!

Op zoek naar werk?

Solliciteer op een vacature of schrijf je bij ons in zodat wij de juiste baan voor je kunnen zoeken.

Uw vacature plaatsen

Bent u op zoek naar personeel? Dat regelen wij voor u. Laat uw vacature achter, dan gaan wij direct aan de slag.

Deel deze vacature

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Scroll naar top

Solliciteer direct

Uitvoerder/ Werkvoorbereider/ Calculator Bouw