Uitvoerder Civiel (beton)

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren werkvoorbereider.

De werkzaamheden zijn voor langere tijd (minimaal 2 jaar)

Projectomschrijving van het werk.
De Afsluitdijk is bijna 90 jaar oud en ondergaat tot 2023 een grootschalige renovatie.

De werkzaamheden:
– Je draagt zorg voor de uitvoeringswerkzaamheden conform werkinstructies en -plannen, zodanig dat de oplevering tijdig en binnen kwaliteits-, veiligheids- en milieueisen kan plaatsvinden.
– Verder draag je zorg voor een gekwalificeerd, goed geïnstrueerd en gemotiveerd uitvoeringsteam (bouwplaatspersoneel en onderaannemers) en een efficiënte inzet van productiemiddelen (materiaal en materieel)
– Je verzorgt registratie en rapportage van o.a. ontvangen materialen, keuringen, (bijna) ongevallen, voortgang – Kostenbewaking van onderdelen van de financiële administratie tijdens de uitvoering van het project is ook een onderdeel van je werkzaamheden
– Je onderhoud contacten met afgevaardigden van de opdrachtgever of stakeholders, inleenkrachten, leveranciers en onderaannemers

Selectiecriteria:

– Opleidingsniveau en -richting: MBO / HBO-werk- en -denkniveau en een opleiding richting Civiele Techniek, Weg- en waterbouw succesvol afgerond. (Pré)
– Minimale jaren werkervaring in het vakgebied (bijvoorbeeld met bouwkuipen, grondwerk, bemaling, onderwaterbeton): 3-5 jaar (Must)
– Minimale jaren werkervaring in vergelijkbare rol in de civiele betonbouw: 3-5 jaar (Must) – Ervaring met kleine, middel of grote projecten? Grote projecten (Must)
– Benodigde certificaten: GPI en VCA vol (Must)
– Maximale woon-werk afstand: 150 km
– Taal: Nederlands Competenties:
– Affiniteit met: Bouwkuipen, grondwerk, bemaling, onderwaterbeton Civiele betonbouw

Lijkt de functie je leuk of heb je nog vragen? Mail gelijk naar sollicitatie@plenb.nl of solliciteer via de button Solliciteer. Bellen kan natuurlijk ook.

Op zoek naar werk?

Solliciteer op een vacature of schrijf je bij ons in zodat wij de juiste baan voor je kunnen zoeken.

Uw vacature plaatsen

Bent u op zoek naar personeel? Dat regelen wij voor u. Laat uw vacature achter, dan gaan wij direct aan de slag.

Deel deze vacature

Scroll naar boven

Solliciteer direct

Uitvoerder Civiel (beton)