Horeca medewerker bediening

Voor diverse opdrachtgevers (van Grand Café tot aan luxe restaurants) van ons zijn wij op zoek naar ervaren bedieningspersoneel horeca.

Dit kan zowel op fulltime als op parttimebasis. Hier kunnen we samen over praten zodat er een passende rooster voor je gemaakt kan worden.

Helaas moeten onze opdrachtgevers nog even wachten om open te mogen van de bazen in Den Haag maar zodra er groen licht is kan je direct aan de slag.

Wie zoeken wij?
Een spontane, gezellige, gastvrije en collegiale persoonlijkheid met ervaring in het bediening vak. Een vrolijke noot die er alles aan gelegen is om onze gasten in de watten te leggen maar ook zijn/haar mannetje staat onder lastige omstandigheden want dat hoort helaas ook bij het horeca vak.

Wij bieden je een leuke werkplek waarin werkplezier centraal moet staan, een gezellig team die voor elkaar klaar staan met één gezamenlijk doel, de gasten het naar de zin maken en waar nodig een stapje harder voor hen lopen.

Voel jij je aangesproken door bovenstaande tekst? Zie je het wel zitten om straks weer lekker in een gezellig en druk restaurant te werken? En ben je bereid om dit voor een wat langere periode te doen? Wacht dan niet met solliciteren en wie weet spreken wij elkaar snel tijdens een kennismakingsgesprek.

Misschien wel leuk om ook even te weten wat de secundaire voorwaarden zijn!
Uiteraard naast je basissalaris heb je recht op:
– Fooi
– Overuren die uitbetaald worden
– Vakantiegeld
– Pensioen
– Kerstpakket

Ben je nog niet helemaal overtuigd?? Of wil je toch meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij vertellen jou met passie meer over de functie en het bedrijf. Je mag uiteraard ook direct solliciteren via de button solliciteer

Hopelijk tot snel.

Op zoek naar werk?

Solliciteer op een vacature of schrijf je bij ons in zodat wij de juiste baan voor je kunnen zoeken.

Uw vacature plaatsen

Bent u op zoek naar personeel? Dat regelen wij voor u. Laat uw vacature achter, dan gaan wij direct aan de slag.

Deel deze vacature

Scroll naar boven

Solliciteer direct

Horeca medewerker bediening