Heier

Jouw werkdag

Als heier voer je verschillende werkzaamheden uit, zoals het aanpikken van palen en/of wapening, doormiddel van de tekening kun je de juiste plek van het te heier object bepalen, breng je funderingen aan en ben je samen met de machinist verantwoordelijk voor het opbouwen van de stelling. Deze werkzaamheden vinden plaats op projecten door het gehele land.

Jouw kwaliteiten

Werken als heier vraagt om speciale vaardigheden. Dit vinden wij de belangrijkste vaardigheden van onze toekomstige collega: – je communiceert helder en eenduidig – je hebt een accurate en gestructureerde werkhouding – je bent stressbestendig, oplettend en weet van aanpakken- je staat stevig in je schoenen – je hebt een flexibele, dienstverlenende en enthousiaste instelling. – zelfstandig kunnen werken als onderdeel van een team

Jouw ploeg

In de functie van heier vorm je samen met de machinist een ploeg. Werken in een ploeg is bijzonder, omdat je dagelijks uitdagende projecten mag realiseren op diverse locaties. De ploegen kunnen worden omschreven als hecht, enthousiast, betrokken en zeer flexibel.

Wat vragen wij

– Een VCA certificaat
– Affiniteit met de funderingsbranche
– Geen 9 tot 5 mentaliteit

Wat bieden wij

– een fulltime dienstverband
– salaris: conform de cao voor de bouwnijverheid
– soort contract: je start met een dienstverband voor bepaalde tijd.

Kom je terecht bij onze opdrachtgever dan kom je terecht in een no-nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt de mogelijkheid om een functie te gaan vervullen binnen een groeiend bedrijf. Als groeiend bedrijf vinden zij het vanzelfsprekend dat je ook aan je eigen ontwikkeling werkt. Daarbij kun je worden begeleid en gefaciliteerd door jouw leidinggevende. Daarnaast stimuleren zij zelf ook graag de ontwikkeling van hun werknemers.

Zie jij jezelf als heier terug in dit functieprofiel? Dan ontvangen we graag je CV samen met een motivatie. Je kunt je cv en motivatie sturen via e-mail sollicitatie@plenb.nl

Op zoek naar werk?

Solliciteer op een vacature of schrijf je bij ons in zodat wij de juiste baan voor je kunnen zoeken.

Uw vacature plaatsen

Bent u op zoek naar personeel? Dat regelen wij voor u. Laat uw vacature achter, dan gaan wij direct aan de slag.

Deel deze vacature

Scroll naar boven

Solliciteer direct

Heier